FietsOphangen.nl gaat verhuizen

Posted by on Jan 22, 2018 in Geen categorie | No Comments
FietsOphangen.nl gaat verhuizen

Met enig enthousiasme kunnen we melden dat FietsOphangen.nl gaat verhuizen. Per 1 maart zullen we werkzaam zijn vanuit onze nieuwe werkplaats.

Amstel Gold Race 2017

Posted by on Apr 14, 2017 in Geen categorie | No Comments
Amstel Gold Race 2017

Voor vele van onze wielervrienden wachten morgen de Limburgse Heuvels om bedwongen te worden. We willen iedereen heel veel succes, plezier en veilige kilometers wensen tijdens de Amstel Gold Race van 2017. Tip: Kom in één stuk thuis, hang je fiets op en pak een echt lekker biertje* om te vieren dat je het maar […]

Steven gaat voor goud • Winactie

Posted by on Mei 27, 2016 in Geen categorie | No Comments
Steven gaat voor goud • Winactie

Tot 10 juni maak jij kans op deze vette wandsteun! Wat moet je doen? Ga naar de Facebook pagina van Roasted Fix of FietsOphangen.nl Reageer op het Facebook-bericht van deze actie en noem daarin waarom jouw fiets of fixie een mooi plekje aan deze wandsteun verdient. Alles is toegestaan, hoe origineler hoe beter. En dan is […]

Prettige Feestdagen en een Sportief 2016

Posted by on Dec 16, 2015 in Geen categorie | No Comments
Prettige Feestdagen en een Sportief 2016

FietsOphangen.nl wenst je Prettige Fiets Feestdagen en een zeer Sportief 2016. Dat er maar veel gefietst mag worden en dat je maar veel mag genieten op je stalen ros. Nog op zoek naar een cadeau voor onder de boom? Check dan onze winkel of doe een aanvraag!

And the winner is…

Posted by on Aug 17, 2015 in Geen categorie | No Comments
And the winner is…

Daniëlle van Rossum wordt binnenkort de trotse eigenaar van deze vette wandsteun. Namens FietsOphangen.nl en onze partner in crime Roasted Fix wensen we je veel plezier met deze prijs. Binnenkort kun je na een mooi tochtje op de fiets heerlijk staren naar je fiets die pronkt aan de muur, terwijl van je van een lekker […]

100 Fans op Facebook

Posted by on Jul 27, 2015 in Social Media | No Comments
100 Fans op Facebook

FietsOphangen.nl heeft 100 fans op Facebook! Blijf ook up-to-date en vind dé pagina voor fietsminnend Nederland ook leuk. Klik hier en volg ons!

Win een wandsteun!

Posted by on Jul 17, 2015 in Geen categorie | No Comments
Win een wandsteun!

Tot 16 augustus maak jij kans op deze vette wandsteun! Wat moet je doen? Ga naar de Facebook pagina van Roasted Fix of FietsOphangen.nl Reageer op het Facebook-bericht van deze actie en noem daarin waarom jouw fiets of fixie een mooi plekje aan deze wandsteun verdient. Alles is toegestaan, hoe origineler hoe beter. En dan […]

Vrolijk Pasen

Posted by on Apr 5, 2015 in Geen categorie | No Comments
Vrolijk Pasen

FietsOphangen.nl wenst alle fietsliefhebbers een vrolijk pasen. Geniet van het lekkere weer en stap de fiets op. Hang je fiets wel veilig op na je tocht!  

Spread the word

Posted by on Apr 4, 2015 in Geen categorie | No Comments
Spread the word

Het drukwerk voor FietsOphangen.nl is zojuist binnen gekomen. Als fietsliefhebber neem ik deze kaartjes mee bij toertochten die komen gaan.

FietsOphangen.nl op Social Media

Posted by on Mrt 31, 2015 in Social Media | No Comments
FietsOphangen.nl op Social Media

Naast de website is FietsOphangen.nl ook aanwezig op verschillende Social Media. Onder andere Facebook, Pinterest en Instagram.