FietsOphangen.nl; geboren uit de passie voor de fiets, de groenste tweewieler die niet weg te denken is uit het Nederlandse straatbeeld.

FietsOphangen.nl is er voor de fietsliefhebber die zijn kostbare racefiets of fixie op een fraaie manier aan de muur wil bevestigen. Op deze wijze wordt uw fiets een kunstwerk en vervoersmiddel tegelijk.

De ophangsystemen die u op Fietsophangen.nl zult vinden zijn stuk voor stuk uniek en worden gefabriceerd uit vintage sturen, mooie zadels en apart stuurlint. Dit alles gemonteerd op massief Robinia hout, voorzien van veilige ophang-ogen aan de achterzijde voor een blinde bevestiging.

FietsOphangen_logo

Over FietsOphangen.nl

Een stukje geschiedenis aan de muur.

De passie voor fietsen heeft er in 2015 toe geleid dat FietsOphangen.nl is opgericht door Bart van Delft. Inmiddels zijn er al heel wat muren voorzien van zo’n prachtig hertengewei gemaakt van vintage sturen en zadels. Tijdens de zoektocht naar een betaalbare unieke design-oplossing om je fiets aan de muur te kunnen hangen is het ontwerp voor deze muurbeugels ontstaan. Één van de uitgangspunten was met name het design aspect, de wandsteunen passen namelijk perfect in een industrieel interieur, ook als de fiets er even niet aan hangt.

Iedere beugel van FietsOphangen.nl is uniek: Mooie racezadels uit lang vervlogen tijden, prachtige gecurvde sturen, elegante stuurpennen en in het oog springend stuurlint. Al deze elementen komen samen op een massieve boomstam, die zorgvuldig is geselecteerd en het ambachtelijke aspect van het eindproduct onderstreept. Met een beugel van FietsOphangen.nl heb je altijd iets speciaals in handen en geef je de vintage wieleronderdelen een nieuwe geschiedenis.