Heeft u een vraag over één van onze producten? Kijk eerst hieronder:


 

Wat kosten de wandsteunen van FietsOphangen.nl?

Iedere wandsteun is uniek, vandaar dat de prijzen ook variëren afhankelijk van de gebruikte materialen en de arbeidsuren. Prijzen starten bij € 120,-.


Wat zijn de verzendkosten voor een wandsteun?

Wij verzenden onze pakketten met PostNL naar het door u opgegeven adres. Dit kost € 6,50, dit wordt vermeld op uw factuur.


Hoe hang ik de wandsteun op?

Geen zorgen, het ophangen van een wandsteun is vrij eenvoudig. Boor 2 gaten in de muur op dezelfde hoogte met een afstand van 10 cm uit elkaar. Gebruik de juiste pluggen en schroeven voor het type muur en de wandsteun. Met de speciale beugels aan de achterzijde van de wandsteun schuift u deze over de schroeven heen. Het fraaie is dat dit een onzichtbare constructie is.


 

Worden er schroeven en pluggen meegeleverd?

Nee, schroeven en pluggen zijn afhankelijk van het type muur waar u de fiets of fixie aan wilt hangen en moeten daarom door u zelf worden aangeschaft.


Wat voor fietsen kunnen er aan op worden gehangen?

De sturen die wij bij FietsOphangen.nl gebruiken zijn ongeveer 40 tot 44 cm breed, deze afstand moet wel beschikbaar zijn onder de stang van de fiets. Daarnaast is het niet verstandig om zware stadsfietsen op te hangen aan de wandsteun. De inschatting qua gewicht is dan ook op eigen risico, maar voor alle racefietsen en fixies is dit geen probleem.


Wat is de levertijd van een wandsteun?

Onze wandsteunen worden specifiek op maat gemaakt voor iedere klant. Wij corresponderen altijd duidelijk over onze planning en levertijd zodra wij de wensen van de klant hebben ontvangen en om hebben gezet naar een ontwerp. Gemiddeld bedraagt de levertijd maximaal 4 weken voor custom wandsteunen.


 

Heeft u interesse in één van de muursteunen van FietsOphangen.nl? Of heeft u toch nog een vraag? Stel deze dan via onderstaand formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

LET OP: De levertijd bedraagt 4 weken voor custom wandsteunen.

Controle: